Sposób przygotowania

jabłka rozgotowaćna mus w małej ilości wody,zmiksować, zimny doprawic winem,sokiem,chrzanem,skórką i solą.podawac do wolowiny i dziczyzny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    extra :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    owocówka

    dobre
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawy ten sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo ciekawy- podoba mi się ta propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !