Sposób przygotowania

Matiasy przełożyć do naczynia, zalać zimną wodą i moczyć ok. 2 godzin. Odcedzić i skropić sokiem z cytryny. Następnie pokroić je w paski. Pieczarki pokroić w plasterki, cebulę w kostkę a ogórki w paski. Ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Wszystkie składniki przełożyć do naczynia, dodać majonez, sól, pieprz i dokładnie wymieszać.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyyyyychaaaa!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    junox

    świetna sałatka,dobra na zbliżający się post:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Granita

    przepis idealny dla takiej śledziowej maniaczki jak ja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !