Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

JAGODY W SOKU

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cukier kryształ

Przepis i sposób przygotowania na: JAGODY W SOKU

Jagody oczyścić z szypułek i listów, przebrane owoce przełożyć do słoików do 3/4 ich wysokości, zasypać cukrem, dodać odrobinę wody, szczelnie zamknąć. Pasteryzować ok. 15 min. Wyjąć i odwrócić do góry dnem. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 31.01.2013 07:12
rewelacja;)
Ela15 31.10.2012 09:19
bardzo lubie
Justyna Jussstiii 07.08.2011 11:40
super
MAR3STA 25.01.2011 11:11
pyszne!
marta0906 24.01.2011 19:38
uwielbiam takie jagody

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak