Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z selera naciowego

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler naciowy 50 dkg
orzechy włoskie 0,5 szkl
olej słonecznikowy 5 łyżek
soł, pieprz, sok z cytryny do smaku
jabłko winne 1 duże
natka pietruszki 2-3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z selera naciowego

Selery oczyścic z włukien i pokroic w cienkie plasterki. Jabłko zetrzec na tarce o duzych oczkach. Wymieszac razem i skropic cytryną. Olej wymieszac z solą, pieprzem i natką. Polac sórówkę, posypac orzechami i wymieszac.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emilia22 23.09.2010 16:49
samo zdrowie
Dorota71 18.09.2010 13:15
brzmi apetycznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak