Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba z ananasem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z pangi 1 kg
papryka czerwona 2 szt.
ananas 1 puszka
papryka 1 łyżek
keczup pikantny 4 łyżki
pieprz do smaku
mąka ziemniaczana 2 łyżeczka
cebula 1|2 kg.
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba z ananasem

filety pokroić na kawałki,podsmażyć,papryki pokroić,cebule posiekać,ananasa pokroić na małe kawałki,wrzucić go na patelnię razem z papryka i cebulą,dusić,dodać 6 łyżek soku z ananasa i doprawić,rozmieszać 4 łyżki soku z mąką ziemniaczaną dodać do reszty składników,wszystko wymieszać i dusić,na koniec dodać kawałki podsmażonej ryby,wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina45 21.01.2011 09:50
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak