Sposób przygotowania

Pokrojoną cielęcinę podsmażyć na oliwie,przyprawić solą ,pieprzem,oregano i kminkiem,cebulę,czosnek ,pokrojone oaz papryka i ocet winny dać do rondla i podgotować ,mieszajać dodać tez pokrojone pomodory,gdy wywar bedzie ugotowany,połączyć go z podsmażoną cielęciną i posypać pokrojoną natką pietruszki,ziemniaki pokrojone w plastry udusić i dodać do mięsa ,wymieszać .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    idealne połączenie na obiad
  • 3
    original
    Opublikowano

    iza15

    muszę wypróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MAŁGORZATA79

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !