Sposób przygotowania

Ściągamy włókna o ogonków liściowych selera , potem płuczemy i kroimy na kawałki o długości 2 cm , od razu zalewamy wrzątkiem troszkę solimy i gotujemy parę minutek , potem odcedzić , banana kroimy w talarki , ogórka w kostkę , rodzynki sparzyć wrzątkiem . keczup mieszamy z jogurtem , do tego sosu dodajemy rodzynki, banana, i ogórki , posypujemy natką .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    dzisiaj akurat niedzielę mamy, przepis na niedzielę ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !