Sposób przygotowania

Fasolę namoczyć wcześniej na parę godzin,następnie polędwice pokroić na kawałki i razem gotować z fasolą do miękkości ,podzielić całosc na dwie częsci ,jedną z nich zmiksować ,do nie zmiksowanej częsci dodać cebulę zeszkloną na oliwie,koncentrat pomidorowy,sól i pieprz do smaku,dolać 2 szklanki wody i gotować około 25 min,ciągle mieszając,pod koniec gotowania dodać pokrojoną natkę pietuszki i razem wzystko zmieszać.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    egzotyczna nazwa
  • 0
    original
    Opublikowano

    iza15

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !