Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Barszcz czerwony

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

buraki czerwone 0,5 kg
wywar wołowy 3 l
czosnek 2,5 główki
Majeranek suszony Prymat szczypta
ocet 3 łyżki
sól
Ziele angielskie całe Prymat parę ziarenek

Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz czerwony

Ugotować wywar wołowy lub z kostki.
Buraki przetrzeć ugotować.Czosnek przecisnąć przez praskę.
Do wywaru z buraków dodać wywar wołowy, czosnek i resztę przypraw. Gotować ok. 1-2godz na wolnym ogniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchareczekjeden 05.09.2011 10:52
uwielbiam
Natalia40 18.07.2011 23:52
pyszny
agogo2 10.03.2011 11:43
super
jolaxa1 02.03.2011 22:07
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak