Sposób przygotowania

Cebulę obrać i posiekać.Pokroić w kostkę kiełbasę wędzoną.Olej rozgrzać,zrumienić cebulę i kiełbasę.Pomidory sparzyć,przepołowić,wyjąć trzpienie,miąższ pokroić w kawałki.Paprykę umyć,oczyścić,pokroić w paski.Kabaczki umyć,przekroić wzdłuż,wyciąć trzepnie,następnie pokroić w kostkę.Paprykę,pomidory,kabaczka przyprawić solą ,pieprzem i papryką w proszku.Dodać do podsmażonej kiełbasy z cebulą i dusić pod przykryciem około 30 minut.Danie najlepiej smakuje odgrzane2-3 razy.Do lecza można dodać fasolkę szparagową lub ziemniaki.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    następna pychotka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    następna pychotka:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    pycha, dawno nie robiłam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    narobiłaś mi apetytu na nie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    mniaaam
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !