Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś ze szpinakiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś filet 3 szt
szpinak mrożony 1 opakowanie
cebula biała 1 szt
czosnek 2 ząbki
sok z cytryny
jogurt naturalny

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś ze szpinakiem

Rybę posyp solą, pieprzem i skrop sokiem z cytryny. Cebulę i czosnek posiekaj i zarumień na patelni. Dodaj szpinak, posól i przykryj. Co jakiś czas mieszając, smaż do momentu, aż zmięknie. Dodaj sól, pieprz i sok z cytryny. Jogurt wymieszaj z mąką i odrobiną soli, dodaj do szpinaku. Łososia podsmaż do miękkości i podaj ze szpinakiem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 25.11.2012 18:09
fajny pomysł
barbara11561 06.05.2012 13:21
świetny sposób na rybkę:
elzbietar64 05.04.2012 23:44
bardzo lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak