Sposób przygotowania

Z mąki, wody i jajka zagnieść ciasto.
Kapustę kiszoną i grzyby drobno posiekać i ugotować.
Odcedzić i przyprawić do smaku.Uwaga na sól ponieważ kiszona kapusta już jest słona.
Gotować w osolonej wodzie 3 min od wypłynięcia.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    Jeśli ktoś lubi pierogi na słodko,to dobre są z bitą śmietaną.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    bardzo takie lubię!
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    lubie wszystkie pierogi :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    uwielbiam pierogi :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    moje ulubione pierogi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    moje ulubione
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    lubię
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo bardzo lubie takie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    uwielbiam pierogi:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    dawno nie robiłam
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    moje ulubione

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !