Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Budyń z grzybów świeżych

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby 50 dkg
masło 3 dkg
Bułka tarta klasyczna Prymat do formy
jaja 4
sól
pieprz
cebula 15 dkg
śmietana 18 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Budyń z grzybów świeżych

Cebulę i grzyby pokroić ,poddusić. Żółtka utrzeć ,białka ubić. Grzyby wymieszać z żółtkami ,tartą bułką,pianą i śmietaną oraz z pianą. Przyprawić . Masę włożyć do formy wstawić do naczynia z wrzącą wodą i gotować ok. 45 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwa643 20.01.2011 08:34
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak