Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz twarogowy

3.0
(18)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg 30 dag
jaja 2
cukier puder 3 łyżki
rodzynki 3 łyżki
cukier waniliowy 1 łyżka
masło 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz twarogowy

Żółtka ucieramy z cukrem pudrem, cukrem waniliowym i masłem. Mieszamy z opłukanymi rodzynkami i dodajemy ser. Białka ubijamy na sztywną pianę i delikatnie mieszamy z masą serową. Gotowe!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak