Sposób przygotowania

Jajka ugotowane na twardo kroimy w kostkę i dodajemy majonez dokładnie ucieramy, na jednolitą masę. Dodajemy musztardę oraz przyprawy i drobno posiekany szczypiorek. Dokładnie mieszamy. Gotową pastę nakładamy do szprycy i wyciskamy na krakersy. Dekorujemy na paście kawałkiem szczypiorku. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Taka fajna imprezowa przystawka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    ciekawe połączenie smaków
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubię takie przekąski
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !