Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem orzechowy

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mleko skondensowane 1 puszka
orzechy włoskie 20 dag
wiórki kokosowe 10 dag
margaryna kostka 1/2

Przepis i sposób przygotowania na: Krem orzechowy

Margarynę wraz z mlekiem przelewamy do rondelka i energicznie mieszamy na wolnym ogniu. Gdy zacznie się gotować zdejmujemy z ognia i wsypujemy posiekane orzechy włoski i wiórki kokosowe. Dobry krem na polanie ciasta.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Laila2786 21.03.2013 14:50
super przepis
Mirka-Ludomila 01.02.2013 12:47
smaczny
kasiaw 18.12.2011 11:14
ciekawy przepis
Sarenka 02.12.2011 15:40
Ciekawa bomba kaloryczna :]
patusia 13.04.2011 12:47
Fajny przepis. Muszę wypróbować :)
patusia 13.04.2011 12:47
Fajny przepis. Muszę wypróbować :)
RenataZ-et 13.04.2011 10:39
Świetny do ciasta
edyta44 06.04.2011 08:44
bardzo dobry
Ania67 31.03.2011 21:47
Jest przepyszny - polecam
angelika14 17.02.2011 16:16
muszę wypróbować
kochanyptysiu 10.02.2011 12:14
Super!
Jolanta_P-S 07.02.2011 18:45
muszę wypróbować, szczególnie że lubię orzechy i wiórki
MAR3STA 31.01.2011 16:27
fajny ten krem, muszę wypróbować;)
Grażyna13 29.01.2011 12:32
Pyszny !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak