Sposób przygotowania

Margarynę wraz z mlekiem przelewamy do rondelka i energicznie mieszamy na wolnym ogniu. Gdy zacznie się gotować zdejmujemy z ognia i wsypujemy posiekane orzechy włoski i wiórki kokosowe. Dobry krem na polanie ciasta.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszny !
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny ten krem, muszę wypróbować;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    muszę wypróbować, szczególnie że lubię orzechy i wiórki
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    Super!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Jest przepyszny - polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    bardzo dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Świetny do ciasta
  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    Fajny przepis. Muszę wypróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    Fajny przepis. Muszę wypróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Ciekawa bomba kaloryczna :]
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !