Sposób przygotowania

Bułki przekroić wzdłuż na połowę. Na rozgrzanym maśle zeszklić posiekaną cebulę, dodać pokrojone pieczarki i smażyć do wyparowania wody. Przyprawić do smaku. Wykładać na przygotowane połówki bułek, posypać żółtym serem i włożyć do nagrzanego piekarnika. Zapiekać około 5-7 minut w temp 190 stopni. Podawać gorące z ketchupem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie domowe są najlepsze
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    uwielbiam je
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    domowa najlepsza
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna zapiekanka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !