Sposób przygotowania

Cebulę należy obrać i bardzo drobno posiekać, a następnie zeszklić na oleju. Dodać do niej mięso i smażyć przez około7 minut. Następnie dodawać przyprawy, posolić i smażyć do momentu, gdy mięso nie będzie już surowe. Teraz należy zdjąć patelnię z ogni, do mięsa dodać rozgniecione tłuczkiem ziemniaki, Z masy jaka powstała należy formować kulki, panierować je w ubitych białkach i bułce tartej i smażyć na gorącym, głębokim oleju.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna218

    Może być smaczne zrobię to napiszę
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pycha :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Fajne.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    ciekawe muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Koniecznie muszę wypróbować przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !