Sposób przygotowania

Pieczarki kroimy w plastry razem z trzonkami , od razu skrapiamy sokiem z cytryny , zalać sosem winegret i odstawiamy . A przed podaniem posypujemy natką pietruszki oczywiście świeżą wtedy będzie rewelacyjny smak , cytryny myjemy nie obieramy kroimy według własnych uznań i przybieramy cząstkami .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    nie robiłam jej jeszcze
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moja ulubiona
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moja ulubiona

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !