Sposób przygotowania

Na każdej kromce chleba kładziemy po plasterku sera żółtego , na to plasterek szynki, lekko posypujemy oregano a potem przykrywamy drugą kromką chleba ,i smażymy z obu stron na złoty kolor.Podajemy z keczupem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    ciekawy pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    lubię czasami taki chlebek zjeść
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !