Sposób przygotowania

Boczek pokroić w kostkę. Szalotkę drobno posiekać. Razem podpiec na patelni.
Fasolę wymieszać z winem oraz połową śmietany, gotować kilka minut na niewielkim ogniu. Chleb i ser pokroić w kostkę. Pozostałą śmietanę wymieszać z żółtkami, biała ubić na sztywną pianę. Doprawić. Naczynie żaroodporne wysmarować masłem, wlać masę. Piec 30 minut w 200 stopniach.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    ciekawy przepis, który koniecznie muszę wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !