Sposób przygotowania

Filet z indyka myjemy, oczyszczamy i kroimy w plastry jak na kotlety. Lekko rozbijamy tłuczkiem . Zioła mieszamy z 4 łyżkami oliwy i solą czosnkową a następnie smarujemy filety. Ser pleśniowy trzemy na tarce o grubych oczkach i posypujemy na filecie. Ananas również trzemy na tarce o grubych oczkach lub cienko kroimy. Wykładamy na filet. Przyprawiamy pieprzem świeżo zmielonym i zawijam. Spinamy klamerką i smażymy ok 25 min. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    mniam mniam
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Super obiadek
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne na obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !