Sposób przygotowania

Rybę skropić sokiem z cytryny. Po osuszeniu przyprawiamy solą i pieprzem. Smażymy przez 2 minuty na rozgrzanym tłuszczu, potem zapiec w piekarniku w temp. 200 stopni przez 10 minut.
Przygotować sos: jogurt naturalny wymieszać z bazylią, musztardą, solą, pieprzem, odrobina cukru. Zmiksować. Taki sos wlewamy obok ryby na talerzu.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam łososia
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam mniam;]
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pyszności;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !