Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rolada ze szpinakiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 1 kg
szpinak 40 dkg
cebula 1 sztuka
ser gouda 15 dkg
pomidor 25 dkg
jajko 1 sztuka
pieprz do smaku
sól do smaku
musztarda 1 łyżka
kajzerka 1 czerstwa

Przepis i sposób przygotowania na: Rolada ze szpinakiem

Szpinak ugotuj, cebulkę posiekaj. Pomidory pokroić w kostkę. Do mięsa dodać namoczoną i odciśniętą bułkę, jajko, musztardę i cebulę. Przypraw. Przełóż na folię, uformuj prostokąt 25x 30 cm. Na mięsie rozsmaruj szpinak, posyp go startym serem i pomidorami. Zwiń. Piec przez godzinę w 170 stopniach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 25.11.2011 10:54
super
Iwona51
Iwona51 11.05.2011 18:53
smaczna
agnieszka214 19.01.2011 13:44
uwielbiam szpinak

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak