Sposób przygotowania

Paprykę wydrążamy, usuwamy pestki, płuczemy pod wodą. Mięso mielone przekładamy do miski, dodajemy przyprawy, rozdrobniony czosnek, zeszkloną na patelni cebulkę - wszystko dokładnie mieszamy. Paprykę faszerujemy mięsem, uciskamy mocno starając się włożyć jak najwięcej mięsa. Całość zagotowujemy w wywarze do czasu, aż papryka będzie miękka ale nie nie będzie się rozpadać.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    robię podobnie. Pycha!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    będę chciała zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Bardzo lubię !
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Papryka faszerowana to bardzo smaczne danie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    świetny pomysł na letnie danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    świetny pomysł na letnie danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata77

    robię tak samo - super przepis bo smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    świetne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    piękna dekoracja
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    aż ślinka leci na sam widok:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !