Sposób przygotowania

Filety i boczek kroimy w grubą kostkę, paprykę, cukinię na plastry, a cebulę na 1/4 lub 1/8- w zależności od wielkości.
Wszystkie składniki na przemian nabijamy na patyczki do szaszłyków- skrapiamy oliwą i przyprawiamy.
Możęmy szaszłyki smażyć na patelni, piec w piekarniku, bądź też grillować.
Czas uzależniony jest od sposobu i od efektu jaki chcemy uzyskać.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    iga2

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    mniam:) bardzo dobre:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    rybcia z boczusiem-palce lizac
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    wspaniała kolacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super, zapewne bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    cium
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !