Sposób przygotowania

mięso pokroić w paski,oprószyć mąką,mięso i cebulę podsmażyć ,zalać bulionem,dodać pieczaki pokrojone w plasterki,koncentrat,musztardę,liśc i ziele,gotować ok.1 godzinę.Paprykę pokroić dodać do mięsa dusić jeszcze 30 minut.Doprawić solą i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 4
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczne jedzonko
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    z wołowiny - pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    przepadam za nim
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Musi być smaczne:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    alez smakowicie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne jedzonko
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    jeszcze nigdy nie robiła, ale super wygląda!
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    jak oryginalnie podany
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    dawno nie jadłam; spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Jadłam go raz na jakimś weselu, rewelka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !