Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ciasto figowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier puder 20 dkg
czekolada 15 dkg
migdały 5 dkg
jaja 8
figi 20 dkg
aromat migdałowy

Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto figowe

Migdały zetrzeć ,figi pokroić w kostkę,czekoladę zetrzeć na tarce . Jaja utrzeć z cukrem i połączyć z migdałami ,figami i czekoladą. Upiec.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona51
Iwona51 19.12.2011 09:56
smaczne
Iwona51
Iwona51 19.12.2011 09:56
smaczne
Bart 03.07.2011 11:17
pyszności
suzana 19.01.2011 11:34
fajne ciasto)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak