Sposób przygotowania

Ciasto robimy jak na pierogi z kapustą i grzybami, wyrabiamy i wkładamy w folie . Grzyby opłukane , namoczone już wcześniej teraz gotujemy a potem zemleć przez maszynkę albo drobno siekamy , cebulę podsmażyć na masełku, i połączyć z ugotowaną też wcześniej kaszą gryczaną i grzybami , doprawiamy do smaku i wbijamy surowe jajko . Mieszamy dokładnie .Ciasto wałkujemy na grubość 2 mm i wykrawamy krążki nakładamy farsz i sklejamy gotujemy 3 minuty.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne pierożki!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Super pierożki!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    muszą być smaczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    porcyjka dla mnie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    z kaszą nie jadłam chętnie wypróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    świetne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !