Sposób przygotowania

Przygotować krem , tak jak na opakowaniu jest napisane ,od razu przelać do szklanki , potem dodajemy połowę ubitej śmietany i 30 ml likieru. W pozostałym likierze moczymy biszkopty , wsunąć je w krem . Dekorujemy pozostałą bitą śmietaną , orzechami i listkiem mięty

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    fajny krem
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super :))
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    podoba mi się
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !