Sposób przygotowania

fileta umyć,pokroić na paski,ser zetrzeć na tarce z drobnymi oczkami wymieszać z bulką tartą i papryką.Filet posolić,obtaczać w jajku i mieszance,smażyć na rozgrzanym tłuszczu.Podawać z dipem jogurtowo-czosnkowym.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 7
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    robie coś takiego
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smakowicie do ziemniaczków
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smaczne mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    smakowicie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pysznie wyglądają;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    kąski - palce lizać!
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    smaczny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    bardzo je lubię :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !