Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tosty prosto z piekarnika

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

chleb tostowy 1 szt
szynka 15-20 dag
ser żółty 20-30 dag
majonez 4 łyżki
musztarda 1 łyżeczka
ketchup pikantny 2-3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Tosty prosto z piekarnika

Z majonezu, musztardy i ketchupu przygotować sos i smarować nim kromki chleba tostowego, które później należy położyć na blaszce. Na każdą kromeczkę kładziemy plasterek szynki i wkładamy do piekarnika na 3 minuty.
Ser żółty zetrzeć na tarce i pozypać nim podpieczone kromeczki i znów włożyć do piekarnika. Gdy ser będzie już rozpuszczony, to wyjąć z piecyka i podawać gorące delikatnie polewając po wierzchu ketchupem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 12.12.2011 14:35
pycha
Kuchareczekjeden 07.11.2011 08:34
też takie robię
Justyna Jussstiii 16.06.2011 08:43
super
manaika 26.05.2011 12:55
chętnie bym zjadła:)
Halusia 05.05.2011 22:00
Smaczne i strasznie łatwe do zrobienia.
FAFIK 22.02.2011 09:23
Szybkie, proste i smaczne
Ania67 20.01.2011 08:11
Zawsze smaczne:)
Zoso 19.01.2011 21:49
Az zgłodniałem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak