Sposób przygotowania

Brzoskiwnie odsączyć, pokroić w kostkę. Czekoladę rozdzielić na drobną kostkę.
Z ciasta francuskiego wykrawać, kwadraty ok 5x5 cm. Nałożyć na środek kilka kostek brzoskwiń oraz czekoladę. Tak przygotowane ciastko złożyć w kopertę i zlepić rogami.
Wkładamy do nagrzananego piekarnika i pieczemy w 180 stopniach przez ok 20 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    o jakie piękne :)
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    pyszności
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Proste i smaczne.Bardzo lubię ciasto francuskie za jego uniwersalność.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    prześlicznie Ci wyszły
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    ładnie podane! aż chce się zjeść!
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Ładnie wyglądają.
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    pięknie podane :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    mniam,pyszniutkie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !