Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane tuńczykiem w sosie własnym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 8 sztuk
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
musztarda 2 łyżki
majonez 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane tuńczykiem w sosie własnym

Jajka ugotować, przekroić wzdłuż na połówki. Tuńczyka osączyć, wymieszać z majonezem i musztardą. Przyprawić. Tuńczyka nakładać na połówki jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 05.05.2012 19:29
ciekawy pomysł na jajka
Agnik 05.09.2011 14:05
mniam
IKrakowianka 02.06.2011 23:06
lubię takie faszerowane jajka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak