Sposób przygotowania

Mandarynki obrać. Na rozwiniętym cieście francuskim wykrawać podłużne trójkąty. Ułożyć 23 cząstki oraz pokrojoną czekoladę.Zwinąć w rogaliki. Ułożyć na papierze do pieczenia. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec przez ok 20 min.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    to musi być pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    super
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    wyglądają rewelacyjnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    przepyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ślicznie i pysznie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    super przepis :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    super przepis :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    świetny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pychota.
  • 2
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    olivka

    az slinka cieknie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    mandarynkami jeszcze nie nadziewałam :)
  • 0
    img_2616
    Opublikowano

    asiatok

    jestem ciekawa smaku pieczonej mandarynki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !