Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kulki mięsne

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina 40 dkg
czosnek 4 ząbki
jaja 2 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 szklanka
cynamon Prymat 1 łyżeczka
sól 1 łyżeczka
pieprz 1/2 łyżeczki
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Kulki mięsne

Mięso zmielić,czosnek rozetrzeć. Wymieszać razem, dodać jajka, bułkę tartą, cynamon, sól i pieprz. Uformować kulki. Smażyć na rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 13.09.2011 07:41
pyszne
Motorek 08.06.2011 20:24
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak