Sposób przygotowania

Ugotować wywar z mięsa i warzyw. Zetrzeć na tarce ogórki kiszone i poddusić na maśle. Do wywaru dodać pokrojone w kostkę ziemniaki i gotować do miękkości. Następnie dodać ogórki, przyprawić do smaku. Zabielić śmietaną.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta92

    przepyszna!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    prosta i dobra:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    agogo2

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    agogo2

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !