Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PASTA JAJECZNA KANAPKOWA

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 5
majonez 2 ŁYZKI
szczypiorek PÓŁ PĘCZKA
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: PASTA JAJECZNA KANAPKOWA

jajka ugotować na twardo. Oddzielić białka od żółtek. Majonez, chrzan oraz żółtka zmiksować razem. Posiekać szczypiorek, białka pokroić na drobniuteńką kosteczkę. Wszystko zmieszać i delikatnie zakropić octem. Dodać do smaku sól i pieprz.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak