Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mus jagodowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

dżem jagodowy 20 dkg
cukier 2 dkg
białko 3
Żelatyna wieprzowa Prymat 2 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Mus jagodowy

Żelatynę rozpuścić w gorącej wodzie ,zagotować .Białka z dodatkiem cukru ubić. Do roztartego dżemu dodawać stopniowo pianę i żelatynę .Dodać świeże owoce.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 13.12.2011 09:34
super
IKrakowianka 24.08.2011 16:23
przepyszny deser :)
Motorek 24.03.2011 18:34
pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak