Sposób przygotowania

Kapustę płuczemy dwa razy wkładamy do szybkowaru zalewamy niewielką ilością wody solimy do smaku.Od chwili zagotowania gotujemy jeszcze 10 min. i czekamy 15 min(może troszkę dłużej) aby można było otworzyć garnek. W tym czasie na oleju podsmażamy cebulę dodajemy skwarki wsypujemy mąke chwilę podsmażamy ciągle mieszając. Wszystko dodajemy do ugotowanej kapusty dobrze mieszamy doprawiamy do smaku solą i pieprzem dodajemy odrobinę cukru i gotowe

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    Uwielbiam taką kapuste
  • 2
    original
    Opublikowano

    Monika192

    dobre
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ,,, i zdrowe...
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    lubię taką kapustkę!
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    też taką lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    lubię taką !
  • 0
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam taką kapustkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    pipi765

    uwielbiam taka kapuste
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pycha,tez tak przyrządzam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !