Sposób przygotowania

Margarynę ucieramy z cukrem , dodając jajka, mąkę proszek i całość na małych obrotach miksujemy, foremki na babeczki wyłożyć papilotkami, nałożyć porcję ciasta, ułożyć po połówce brzoskwiń. Brzoskwinie najlepiej aby były jak najmniejsze , i tylko 6 szt.Pieczemy 20 minut , po upieczeniu posypujemy je cukrem pudrem

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    fajnie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    apetycznie wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    szybkie i smaczne;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !