Sposób przygotowania

ogórki zetrzeć na tartce jak na mizerię nasolić i zostawić na noc odciśnięte ogórki włożyć do 3/4 słoika ugotować zalewę i zalać do pełna słoiki. Ogórki mają byś całe zalane zalewą i nie ściśnięte gotować 5 min

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Dobre na zimę
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    musze sprobować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    samo zdrowie
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    uwielbiam mizerię:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ja mieszam je ze śmietaną na godz przed jedzeniem aby się przegryzło
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    zimą jak znalazł :)))
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Dobre
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    muszę wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Mizeryjka to klasyka , ze śmietanką szybko znika...
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    też tak robię
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    ja podobnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Joanna60

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ooo, tak jeszcze nie próbowałam ogórków przechowywać - mam za to niezły sposób na przecier ogórkowy do zupy
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !