Sposób przygotowania

Fasolę umyć i poodcinać końcówki.Dynię umyć,dobrze osuszyć,obrać,oczyścić z pestek i pokroić na nieduże kawałki.Dynię i fasolę wrzucić do osolonej wody i gotować 10 minut,następnie odcedzić.Boczek pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni.Orzechy włoskie posiekać i uprażyć na patelce.Rozgrzać masło,wrzucić dynię,fasolę i lekko podsmażyć.Dodać boczek i orzechy włoskie i doprawić solą.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !