Sposób przygotowania

Jajko wbić do miski, dodać cukier i ubijać do białości nad garnkiem z gotującą się wodą. Następnie zdjąć z pary i ubijać do ostudzenia. Margarynę utrzeć na gładką masę, stopniowo dodawać wystudzone ubite jajka. Pod koniec dodać aromat i przyprawić do smaku sokiem z cytryny. Masą przekładać ciasta, torty i ciasteczka.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Czasami się przydaje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam ją- mi wystarczy ona sama:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super nie tylko do ciast i ciasteczek
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Idealna do ciast.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    a ja zastosuje ją dzisiaj do wafli
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    ectra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !