Sposób przygotowania

Ugotowanego kurczaka oddzielić mięso od kości, pieczarki wraz z cebulą podsmażamy na oleju. Mięso wraz z pieczarkami cebulą przepuszczamy przez maszynkę , dodając bułkę tartą 3 łyżki, oraz 3 ząbki czosnku, który przecisnęliśmy przez praskę , potem kolejno dodajmy jajka , stopione masełko, doprawiamy do smaku solą i pieprzem i dokładnie ręką wyrabiamy . Formę lub naczynie żaroodporne smarujemy masłem wypełniamy do 2\\3 wysokości pasztetem i zapiekać 30 minut

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszny!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 4
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pasztet robiłam zkrólika muszę spróbowac z kurczaka i porównać smaki
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Mi smakował ale dziecku nie , bo mówił że czuje kawałki kurczaka
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    widać, że to dobry przepis na pasztet
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Super danie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !