Sposób przygotowania

Mieszamy masło z cukrem. Można odstawić na kilkadziesiąt minut, by cukier rozpuścił się w maśle. Dodajemy jajko, następnie mąkę zmieszaną z proszkiem do pieczenia.
Do masy wsypujemy posiekane orzechy włoskie oraz posiekane dość drobno czekolady.
Formujemy nieduże kulki, lekko spłaszczając do kształtu placuszka. Układamy je na papierze do pieczenia. Wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do 200 st. C na około 10 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Osa

    robiłam, bardzo smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Fajniutkie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczne!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Na pewno dobre;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    teresa18

    musi być przepyszne ! ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Pycha :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    świetne ciasteczka,,polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    wspaniałe
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !