Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos pieczeniowy

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Sos pieczeniowy ciemny 1 op
woda 300 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Sos pieczeniowy

Do niewielkiego garnuszka wlewamy wodę zimną , wstawiamy na mały ogień , wsypujemy proszek z torebki , czyli sos pieczeniowy ciemny Kucharek , ciągle mieszamy aż sos będzie stawał się gęsty. Polewamy sosem dowolne mięso.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 15.03.2012 11:39
super smaczny
babcia
babcia 15.03.2012 11:39
super smaczny
aacaac 28.10.2011 07:52
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak