Sposób przygotowania

Do niewielkiego garnuszka wlewamy wodę zimną , wstawiamy na mały ogień , wsypujemy proszek z torebki , czyli sos pieczeniowy ciemny Kucharek , ciągle mieszamy aż sos będzie stawał się gęsty. Polewamy sosem dowolne mięso.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !