Sposób przygotowania

Upiec ciemny biszkopt lub użyć gotowego kupnego. Masę krówkową lekko podgrzać, dodać ryż preparowany, wymieszać i wyłożyć na biszkopt. Ostudzić. Polać polewą czekoladową.

Szybki i dobre :)

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    świetny przepis na przekąske dla dzieci.
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    proste i pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    Świetny przepis:))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    z ryżem jeszcze nie jadam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    z ryżem jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    agano

    ryż preparowany...smak dzieciństwa;-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    pyszności :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    podoba mi sie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    musi byc wspaniale:o)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !